Papavers. Waarmee het begon …

Papavers. Waarmee het begon …

Het boek waar het voor ons ooit mee begon … eindelijk op Storytel!

Ingrid Vander VekenNadat Gerdy en ik ongeveer een jaar geleden het idee voor De Uitsprekerij op tafel legden en vastbesloten waren luisterboeken naar Vlaanderen te brengen, moesten we natuurlijk ook boeken vinden om te ‘verluisteren’. We kenden nog geen uitgeverijen of partners. Maar wel schrijvers! Gerdy sprak Ingrid Vander Veken aan met de vraag of we Gerdy’s lievelingsboek ‘Papavers’ mochten inlezen. De rechten voor het boek waren terug bij Ingrid terecht gekomen en het boek lag haar ook nauw aan het hart. Een heruitgave in de vorm van een luisterboek viel niet in dovemansoren.

En toen vloog De Uitsprekerij uit de startblokken. Andere prioriteiten en projecten. Bovendien vraagt het uitbrengen van een luisterboek ook het nemen van een heleboel praktische en administratieve  horden. Ruim een jaar nadat Gerdy begon met het inlezen ervan, staat Papavers nu te schitteren op Storytel.

Luister nu naar dit aangrijpende verhaal van Ingrid Vander Veken. Een pakkend en poëtisch relaas van een leven met een schizofrene jongen. Ingelezen door onze eigen Gerdy Swennen. Vanaf vandaag op Storytel.
~~~
#vlaamseliteratuur #vlaamseauteur #luisterenisooklezen #schizofrenie #mentalegezondheid #papavers #ingridvanderveken #luisterboek #luisterboekproductie #nieuwerelease