Contacteer ons

Vind je ‘t leuk wat we doen?
Laat je ons graag een luisterboek voor je maken?
Een podcast misschien? Of zoek je de perfecte stem voor je bedrijf?
Wij helpen je met advies, ervaring en onze betaalbare studio’s!

De kortste weg

 

Volg ons op sociale media voor nieuwtjes over nieuwe boeken, knappe producties of heerlijke stemmen:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze Luisterbrief en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws, onze workshops & uitzonderlijke producties. En wees gerust, we gaan voorzichtig om met je gegevens!
* deze veldjes zijn verplicht

Intuit Mailchimp

Zelf een Uitspreker worden?

UitsprekerWe houden onze oren altijd open voor nieuw stemgeluid. 

We werken daarin steeds op dezelfde manier. Om te beginnen vragen we je een kleine demo. Dat hoeft helemaal niet professioneel opgenomen te zijn. Met je smartphone in je kleerkast is helemaal ok. Neem een boek van je nachtkastje en lees een halve bladzijde in. Rustig, met je gewone stem, zoals jij denkt dat het goed is. Maak je geen zorgen over juistheid van uitspraak of ‘hoe een luisterboek nu precies moet klinken’. Dat komt later nog wel aan bod. Kies wel een volwassen boek, fictie of non-fictie maakt niet uit. 

Je mag je demo doorsturen naar ikluister@deuitsprekerij.be. Geef ons dan even tijd. Geduld is een mooie deugd [zo ‘t schijnt …]. We luisteren naar alle demo’s en elke demo krijgt sowieso feedback. Als we denken dat we je stem kunnen aanbieden aan de klant, nodigen we je uit in onze studio voor een proefopname. Daarin leren we elkaar vooral kennen, geven we uitleg bij onze manier van werken én nemen we je eerste echte kortverhaal op dat als demo dient om je stem aan te bieden aan uitgeverijen. 

Dus … veel plezier in je kleerkast! Wij kijken ondertussen uit naar je demo.

Zelf een Naluisteraar worden?

Naluisteraars

We houden altijd een scherp oor tegen onze kwaliteit!

Luister je graag naar luisterboeken? Maakt het luisteren naar boeken of podcasts ondertussen deel uit van je dagelijkse routine? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij het maken van luisterboeken en andere lange audioproducties is het naluisteren een belangrijk onderdeel. En daarvoor zijn we steeds op zoek naar extra naluisteraars. Na een kleine luisterproef en een korte workshop krijg je als allereerste nieuwe luisterboeken te beluisteren. Met jouw feedback op onze boeken kunnen wij ze met een gerust geweten de wereld in sturen.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Stuur snel een mailtje naar ikluister@deuitsprekerij.be.