Podcasts

In je eentje of met gasten? Zelf of met een ervaren host? Gewoon babbelen of een uitgewerkt script? Met een podcast breng je je boodschap persoonlijk en authentiek over. En wij helpen je met alle aspecten ervan … 

Podcasts zijn er in alle maten en vormen. Meer nog: het is een verzamelnaam geworden voor een heel genre met 1 gemeenschappelijk element: stemmen. En laat dat nu net onze specialiteit zijn.

Onze ervaring met lange stemopnames tilt elk type podcast naar een hoger niveau. Of je nu denkt aan een eenvoudige babbel-podcast of een ingewikkeld en slim in elkaar gestoken seizoen. Dankzij de combinatie van onze eigen podcast-studio, een bestand van ervaren hosts, stemmen & editors en een uitgebreid netwerk van freelance redacteurs, copywriters, grafisch vormgevers  en video-producenten, kunnen we elk podcast-project aan.

Wil je je eigen podcast opnemen? Doen we. Apart in een voice-booth? Geen probleem. In gesprek met elkaar? Welkom in onze podcaststudio! Met of zonder technische ondersteuning? Dat kan. Wil je ook video erbij? Geen probleem.

Benieuwd hoe dat allemaal werkt? Of wat het mag kosten?