Maria Meulders

Geboren als Maria Meulders en na een opleiding als actrice in het conservatiorium, naar eigen zeggen ‘stoemelings’ bij de radio (Studio Brussel) terecht gekomen in 1994. Ze is bekend geworden onder haar roepnaam Mies, als presentatrice, zangeres en stem.

Maria geeft stem aan bekende merken in reclamespots, zoals Alfa Romeo, Ikea en Lotus om er enkele te noemen. Ze is de stem van audioguides van een aantal musea in Vlaanderen, bijvoorbeeld Labiomista van Koen Vanmechelen, de basiliek in Tongeren en verschillende tentoonstellingen in Bozart. Ze is de stem van documentaires en bedrijfsopleidingen. Ze is de stem van het Fluisterfestival voor vrouwen. Ze geeft stem aan meditaties en ontspanningsoefeningen, aan haar zelfgeschreven teksten en gedichten, en zoveel meer.
Naast haar werk in de media heeft Maria al sinds 2002 haar eigen praktijk als Body and Soul Coach. Ze begeleidt en gidst mensen bij het (her)vinden van hun zinderende kracht, en het thuiskomen in en bij zichzelf. Ze ziet zichzelf als een gids en wakker-maker. Als een energetische vroedvrouw die mensen ondersteunt in leven geven aan dat wat wil geboren worden. Bewustzijn en voelen zijn gouden sleutels in haar werk waarbij lichaam en geest allebei aandacht krijgen. Ook als coach is Maria’s stem een belangrijk instrument.

En ze leest graag en veel voor, altijd al, zo lang ze zich kan herinneren. Aan al wie graag voorgelezen wordt.

  www.body-and-soul-coaching.be
www.instagram.com/mariameulders


Luisterfragment


Andere demo’s


Maria Meulders

Luisterboeken van Maria Meulders

[Dit is maar een greep uit de ingelezen boeken. Contacteer ons voor specifieke titels, genres of ervaring.]

Het geheim van Müritz - Astrid Harrewijn

Het Geheim van Müritz

ingelezen door
Laetitia Vandueren, Maria Meulders & Anne Mie Gils

Balfoort & Vanden Houden - Prinsessen van België

Prinsessen van België

ingelezen door
Maria Meulders

Papieren Helden

Papieren Helden

ingelezen door
al onze uitsprekers