Bob Selderslaghs

Bob Selderslaghs studeerde af aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium in Antwerpen. Meteen daarna speelde hij mee in verschillende televisiereeksen zoals Vennebos, Goudkust, Familie, Kinderen van Dewindt, Flikken, Goesting en Witse.

In het theater speelde hij mee in onder meer Dido van Theater Froe Froe en Muziektheater Transparant, Petroesjka van Laika, Orfee van Theater Froe Froe, Biedermann en de brandstichters van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, De Piano van Figurentheater De Maan en Hamlet van Loge 10 Theaterproducties. Hij regisseerde ook verschillende voorstellingen voor onder meer Fast Forward, Educatief Theater Antwerpen en Figurentheater De Maan.

Gedurende zijn gehele kunstenaarscarrière geeft Selderslaghs al les, afwisselend in het kunsteducatieve werkveld, het deeltijds kunstonderwijs en het kunstsecundair onderwijs. Van 2008 tot 2018 was hij artistiek coördinator van de specifieke lerarenopleiding drama en lector aan het Koninklijk Conservatorium van de AP Hogeschool Antwerpen. Bob doctoreerde in 2023 aan het Koninklijk Conservatorium en de Universiteit van Antwerpen (meer info op www.mantleoftheexpert.be).


Luister(boek)fragmenten

Bob Selderslaghs

Luisterboeken van Bob Selderslaghs

[Dit is maar een greep uit de ingelezen boeken. Contacteer ons voor specifieke titels, genres of ervaring.]

PARCUM - Meesters op hun plek
voice-over

Meesters op hun plek

met Ilse Cox, Jeroen Medaer, Frank De Kaey, Bob Selderslaghs, Marlies Bosmans, Elena Peeters

Fond van Dyck - De toekomst is terug
luisterboek

De toekomst is terug

met Bob Selderslaghs

De meeste mensen deugen

De meeste mensen deugen

met Bob Selderslaghs

Papieren Helden

Papieren Helden

met al onze uitsprekers