Contact

Contacteer ons

Vind je ’t leuk wat we doen?
Laat je ons graag een luisterboek voor je maken?
Aarzel niet en laat van je horen!

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van nieuwe boeken, heerlijke stemmen of de laatste nieuwtjes volg je ons best op de sociale media:

Zelf een uitspreker worden?

We houden onze oren altijd open voor nieuw stemgeluid. 

We werken daarin steeds op dezelfde manier. Om te beginnen vragen we je een kleine demo. Dat hoeft helemaal niet professioneel opgenomen te zijn. Met je smartphone in je kleerkast is helemaal ok. Neem een boek van je nachtkastje en lees een halve bladzijde in. Rustig, met je gewone stem, zoals jij denkt dat het goed is. Maak je geen zorgen over juistheid van uitspraak of ‘hoe een luisterboek nu precies moet klinken’. Dat komt later nog wel aan bod. Kies wel een volwassen boek, fictie of non-fictie maakt niet uit. 

Je mag je demo doorsturen naar ikluister@deuitsprekerij.be. Geef ons dan even tijd. Geduld is een mooie deugd [zo ’t schijnt …]. Gerdy en ikzelf luisteren naar alle demo’s en elke demo krijgt sowieso feedback. Als we denken dat we je stem kunnen aanbieden aan de klant, nodigen we je uit in onze studio voor een proefopname. Daarin leren we elkaar vooral kennen, geven we uitleg bij onze manier van werken én nemen we je eerste echte kortverhaal op dat als demo dient om je stem aan te bieden aan uitgeverijen. 

Dus … veel plezier in je kleerkast! Wij kijken ondertussen uit naar je demo.