Maite Goossens

Jarenlang werden de luisteraars van Qmusic wakker met de stem van Maite. Ze was de zoetgevooisde, maar ook goedlachse sidekick van ‘Deckers & Ornelis’. Ze was op haar tactvolle manier de vrouwelijke noot in het radioprogramma. In 2006 werd ze zelfs verkozen tot mooiste radiostem van Vlaanderen. Nadien maakte Maite de overstap naar Joe waar ze haar job als nieuwslezer en sidekick verderzette. Eerst was ze de trouwe metgezel van Leen Demaré en Raf Van Brussel, daarna werd ze de vaste nieuwsstem van Raf Van Brussel & Rani De Coninck in de avondspits. Achter de schermen is Maite producer bij Joe en werkt ze radioprogramma’s uit voor verschillende presentatoren.

Het afgelopen jaar zette Maite zich ook op de kaart van de Vlaamse podcasts. Ze leende niet alleen haar zachte stem, maar bracht ook haar persoonlijk verhaal in de podcastreeks ‘Wat is er mis met mij?’. Na een succesvolle lancering bij De Morgen is Maite intussen volop bezig met een vervolgreeks.

Sinds enkele jaren is Maite ook één van de vaste inleesstemmen van uitgeverij Die Keure. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van schoolboeken en doen geregeld een beroep op Maites stem om teksten voor leerlingen in te lezen.

Om het met Maites woorden te zeggen: ‘mijn stem is mijn leven’, dus haar stem gebruiken, is het liefste wat ze doet.

www.instagram.com/maitemie


Luisterfragment


Maite Goossens

Luisterboeken van Maite Goossens

[Dit is maar een greep uit de ingelezen boeken. Contacteer ons voor specifieke titels, genres of ervaring.]

Papieren Helden

Papieren Helden

met al onze uitsprekers