Katrien Debaene

Katrien houdt van liefdesbrieven en stevige knuffels. Haar enthousiasme is hoogst besmettelijk. Diep verborgen in het bos woont ze in een houten huisje met haar man, hun zoontje en een lapjeskat. Ze is lichtelijk verslaafd aan sneeuw en rijstpap, stopt áltijd om aan de rozen te ruiken en huilt hardop bij goede verhalen.
Wat nog? Katrien is Verhalenschepper. Al sinds ze kon lopen en praten brengt ze verhalen tot leven. Ter plekke verzonnen vertelseltjes opnemen met haar kleine cassetterecorder, toneeltjes in de klas, gedichten, krantjes, nieuwjaarsbrieven, met de centjes van de communie een camera kopen en films maken, Middelnederlandse teksten vertalen bij Taal- en Letterkunde, filmscripts uitwerken in de Master Film en Visuele Cultuur en daarna ook verfilmen op de filmschool…
Er is in al die jaren niet veel veranderd. Ze doet al die dingen nog steeds: entertainen, schrijven, vertellen, creëren… Als live verteller en als stemartiest. Als (ceremonie)schrijver en -spreker. Als podiumcoach en regisseur. Als danser en acteur. Als zotte spring-in-‘t-veld. Als mama. Als zichzelf.

  www.verhalenschepper.be
www.instagram.com/verhalenschepper


Luisterfragment


Katrien Debaene

Luisterboeken van Katrien Debaene

[Dit is maar een greep uit de ingelezen boeken. Contacteer ons voor specifieke titels, genres of ervaring.]

Papieren Helden

Papieren Helden

ingelezen door
al onze uitsprekers