Andere stemproducties

Zoveel stemmen, zoveel talent, zoveel mogelijkheden. Dus ook zoveel projecten. Benieuwd wat er allemaal kan? Bel of mail ons, en dan bekijken we wat we samen kunnen maken.

‘Andere stemproducties’ is een brede term, en dat mag ook. Vanuit de ervaring die we hebben opgedaan met luisterboeken enerzijds en het stemmenwerk van onze uitsprekers anderzijds, kunnen we je zowat alle mogelijkheden van stemopnames aanbieden. Naast de luisterboeken, zetten we onze stemcasting, stemopnames en podcasts in de kijker.


Stemcasting 

Elk project, of het nu een luisterboek, podcast of een bedrijfsfilm is, alles begint bij de keuze van de stem. En geen stem zonder de man of vrouw achter die stem. Een vakkundige karakterstem …

Onze stemmen zijn hier kind aan huis. We kennen elkaar. Dat helpt. Ben je dus op zoek naar de juiste stem voor je project, dan helpen wij je in die zoektocht.


Podcasts

Wie aan stemmen denk, denkt uiteraard ook aan podcasts. Onze ervaring met lange stemopnames hebben ons geleerd om elk type podcast naar een hoger niveau te tillen.

Wil je je eigen podcast opnemen? Doen we.
Apart in een voice-booth? Geen probleem.
In gesprek met elkaar? Welkom in onze podcaststudio!
Met of zonder technische ondersteuning? Dat kan.

Benieuwd hoe dat allemaal werkt? Bel of mail ons, en dan laten we je alles zien … en horen.

 

Stemopnames

Het ligt een beetje voor de hand, maar alles draait rond opnames natuurlijk …

Wij zijn geen klassieke opnamestudio, maar hebben onze werkwijze opgebouwd rond het opnemen van gesproken woord. Daar zijn we sterk in. 

Dat kan gaan over korte opnames voor commercials of bedrijfsfilms, waarbij de opnames meestal ook geregisseerd worden. Maar helemaal in onze nopjes zijn we bij lange opnames, zoals luisterboeken, e-learnings of audiogidsen. Als geen ander kunnen we lange stemopnames tot een goed einde brengen.